Bel ons: 088-3658372

Het reinigen van een matras is uiterst belangrijk voor een goede nachtrust en voor de hygiëne. In ieder matras leven huisstofmijten en andere bacteriën. Daarnaast kun je vlekken uit een matras niet zomaar verwijderen. Daarom is er DokterBed. Naast het reinigen van particuliere matrassen, reinigt DokterBed ook matrassen van hotels, bed en breakfasts en beddenzaken. Het is belangrijk om een matras minstens twee keer per jaar grondig te laten reinigen.

voor de dokterbedreiniging en erna

Goed onderhoud is belangrijk

Vooral in hotels en in een bed en breakfast is het van belang dat de matrassen goed worden onderhouden. Iedere nacht wisselen de matrassen in een hotel van gast en dat betekent dat er per maand wel dertig verschillende mensen op een matras slapen. Niet echt een frisse gedachte toch? Natuurlijk wordt het beddengoed verschoond, maar dat is niet altijd voldoende. Vandaar dat DokterBed ook op zakelijk gebied matrassen reinigt. Iedereen wil immers slapen op een schoon matras.

voorbeeld matrasreiniging van DokterBed

Afspraak maken zakelijk

Ook op het gebied van zakelijk reinigen is het belangrijk om vooraf een afspraak te maken. Geef duidelijk aan om hoeveel matrassen het gaat. Het is uiteraard ook mogelijk om dit op te delen en verschillende afspraken te maken. Naast frisse matrassen, gaan de matrassen ook veel langer mee als deze goed worden onderhouden. Kies dus ook op zakelijk gebied voor de matrasreiniging van DokterBed en vul onderstaand formulier even in dan nemen wij contact met u op.

Vul het formulier hieronder in en Dokterbed neemt contact met u op. Velden gemarkeerd met een ster (*) zijn verplicht om in te vullen.
  • Voer een getal tussen 1000 en 9999 in.
Sluit Menu
×

Winkelmand