Matrasreiniging Den Haag

Dokterbed reist door heel Nederland. Kies voor matrasreiniging Den Haag en omstreken voor een hygiënisch schoon en fris matras. Wanneer wij uw matras reinigen is deze lange tijd weer bevrijd van huisstofmijt, huidschilfers, bacteriën en schimmels.

Wist u dat er vele honderdduizenden huisstofmijten in uw matras leven. Een groot aantal mensen zijn allergisch voor huisstofmijt en hebben veel baat bij een matrasreiniging. Voor iemand die allergisch is, is het aan te raden om 2 x per jaar het matras te laten reinigen.

Bent u niet allergisch? Ook dan is het verstandig om het matras 1 x per jaar te laten reiniging, alleen al om hygiënische redenen. De huisstofmijt, huidschilfers, bacteriën en schimmels kunnen namelijk naast luchtwegproblemen ook eczeem, jeuk en andere narigheden veroorzaken zonder dat u het in de gaten hebt dat het door de huisstofmijt wordt veroorzaakt.

Matras reinigen Den Haag?

Bel Dokterbed matrasreiniging Den Haag en wij maken deze voor u schoon.

Uw kind die per ongeluk in bed plast, overmatig zweten in bed of gemorst met drinken in bed, een ongelukje kan snel gebeuren. Ga niet zelf met deze plekken aan de gang maar bel Dokterbed. Als u zelf de vlekken probeert te verwijderen wordt het vaak alleen maar erger. Tevens wordt het door de schoonmaakmiddelen die u gebruikt voor ons moeilijker maken om de vlek te verwijderen. Mocht er een vlek in uw matras komen dep hem dan zo goed mogelijk droog (niet wrijven) met een handdoek of keukenrol en bel dan Dokterbed om de vlek te verwijderen. Hoe sneller wij er bij zijn des te beter gaat de vlek er uit.

Dokterbed matrasreiniging levert service bij u aan huis ook in Den Haag, Delft en Scheveningen. Bel ons voor een afspraak en wij komen bij u thuis om het matras te reinigen op een tijd die u uit komt. Indien gewenst komen we ook op een avond of op zaterdag.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice