Matrasreiniging Beesel

Voor uw matrasreiniging Beesel kunt u bij DokterBed Sevenum terecht.
Naast het reinigen van matrassen hebben wij ons ook verder gespecialiseerd in het reinigen van stoffen meubelen en vloerkleden. Onze regio waar wij werkzaam zijn is vanaf Cuijk naar het zuiden tot aan Roermond. Maar ook van Venlo tot Valkenswaard staan wij klaar voor onze klanten.

Mensen moeten goed beseffen dat er na verloop van tijd heel erg veel narigheid in je matras ophoopt. Huisstofmijt, bacteriën, schimmels, huidschilfers, haren en zweet zijn veel voorkomende ongewenste bijkomstigheden die allergieën of klachten veroorzaken.
Heb je klachten zoals astma, hooikoorts, COPD of eczeem zorg er dan voor dat je matras, waar je toch zo’n één derde van je leven op ligt, niet meer de grootste oorzaak kan zijn.Ook bij minder grote klachten zoals branderige ogen, verstopte neus en vermoeid wakker worden, moet je toch denken aan een goede Matrascleaning.

Matrasreiniging Beesel komt bij de mensen thuis voor het reinigen van hun matras. Na een droge reiniging kunnen wij met een natte reiniging het matras weer helemaal hygiënisch schoon maken. En kan er na een droog periode weer heerlijk op geslapen worden.

Wij helpen u graag in heel Limburg, bel of mail ons even, of vul het afspraken formulier in op onze website.

Dokterbed matrasreiniging Beesel


Steeg 80
5975 NP Sevenum
Telefoonnummer: 088-3658374
E-mail: sevenum@dokterbed.nl

U kunt bij ons contant betalen, maar ook pinnen, net wat voor u makkelijk is.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice