Matrasreinigingsmachine van DokterBed

DokterBed heeft haar matrasreinigingsmachines speciaal ontwikkeld voor de matrasreiniging op locatie.

Deze werkwijze moet ervoor zorgen dat de matrassen die door DokterBed worden gereinigd ook weer helemaal schoon worden en ook de meest vervuilde matrassen weer schoon krijgen.

DokterBed gebruikt voor de matrasreiniging een speciaal ontwikkelde matrasreinigingsmachine die voorzien is van UV-C. Deze lampen zorgen voor het doden van bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Het matras wordt op deze manier aan alle kanten gedesinfecteerd. Deze UV-C reiniging zorgt ervoor dat u weer fijn en schoon kunt slapen. Dit is een unieke methode in Nederland, omdat DokterBed gebruikt maakt van de krachtigste UV-C reiniger ter wereld. Bij ons kan de UV-straling oplopen tot wel 400 watt, terwijl anderen tot hooguit 16 watt gaan. Hierdoor zijn we in staat om sneller en effectiever te reinigen.

Vervolgens wordt het matras volledig en diep gereinigd. Doordat de diepreinigingsmachine klopt en zuigt, zorgt deze ervoor dat de huisstofmijt en de uitwerpselen van deze beestjes worden losgetrild. Dit wordt opgezogen in speciale filters die door de DokterBed matrasreinigingsmachine worden afgevoerd. Dit resulteert in een schoon en hygiënisch matras in ongeveer vijftien minuten tijd.

Vlekken verwijderen

Daarnaast hebben klanten ook nog de mogelijkheid om vlekken weg te laten halen die in het matras zitten. Omdat iedere vlek een andere aanpak nodig heeft, zal er samen met de klant worden gekeken of dit aansluitend op de reiniging kan plaatsvinden.

Als er gekozen wordt om vlekken te laten weghalen door de vlekkenmachine, kan het matras een beetje vochtig worden waardoor het even nodig heeft om te drogen. Dit is afhankelijk van de ruimte, luchtvochtigheid en luchtcirculatie. Het is zeer lastig zelf uw matras te reinigen op deze specialistische wijze.

Mocht u nog vragen hebben over onze machines en mogelijkheden, bel of mail gerust, zij staan u graag te woord.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice