Bel ons: 088-3658372

[separator headline=”h2″ title=”DokterBed verwijdert alle soorten vlekken uit de matras”]

Voor de verbetering van de nachtrust, is het van belang om op een goed matras te liggen. Een goed en schoon matras is voor een volwassene net zo belangrijk als voor een kind. Je denkt er niet vaak over na, maar je slaapt al gauw acht uur per dag. Dan wil je toch dat je matras schoon is? Heb je een vlek in matras, bel DokterBed.

Verwijderen urinevlekken

DokterBed start in eerste instantie met een check van het matras. Er wordt uiteindelijk een testreiniging gedaan om te kijken hoe verontreinigd het matras is. Aan de hand van die uitslag kan DokterBed gericht te werk gaan.
voor de dokterbedreiniging en erna
Vooral kleine kinderen plassen nog wel eens in hun bedje. Als dit ‘s nachts gebeurt, heb je dat niet altijd in de gaten en kom je er ’s morgens pas achter. Dan is het meestal al te laat en heeft de urine heel de nacht in het matras kunnen trekken. Vaak is het matras ook al droog en kun je er niet veel meer aan doen. Met de juiste apparaten kan DokterBed bijna altijd de gehele urinevlek verwijderen. Niet alleen de vlekken maar ook de muffe lucht wordt dan uit het matras verwijderd.

Ook huisdieren doen wel eens hun behoeftes op plekken waar jij het niet wenst. Zelf kattenurine verwijderen uit uw matras is vrijwel onmogelijk, maar DokterBed helpt u hier graag bij!

afspraak-maken-orange

DokterBed reinigt ook andere soorten vlekken

Bloedverlies is erg vervelend, zeker als dit ook in het matras terecht komt. Bloedvlekken zijn het meest lastig om te verwijderen. Voordat je een afspraak maakt bij DokterBed is het belangrijk dat je snel de bloedvlek dept met (alleen) koud water. Zo voorkom je dat het diep in het matras trekt.

Ook poep- en andere vlekken in het matras kan DokterBed voor je verwijderen. Het is soms erg lastig om dit zelf te doen, omdat het vaak al diep in het matras is getrokken. Geef tijdens het maken van de afspraak wel aan, om wat voor grootte van de vlek in matras het gaat, dan kan DokterBed daar rekening mee houden.

Voor en na de reiniging van DokterBed

Sluit Menu
×

Winkelmand