Search
Close this search box.

Arnhem matrasreiniging

Huisstofmijt, bacteriën, schimmels en virussen zijn onzichtbare en ongenode gasten in onze matras maar wij van DokterBed Arnhem sluiten niet onze ogen voor wat erin groeit en krioelt. Uw topper, boxspring, 1 persoons of 2 persoons matras gaan we graag te lijf. Matrasreiniging is onze specialiteit. 

Flora en fauna

Tijdens uw slaap verliest u 500 gram huidschilfers in bed. Bacteriën en huisstofmijt in het matras verteren dit en de huisstofmijt op haar beurt eet deze verteerde schilfers weer op en poept dit weer uit in uw matras. Wekelijks reinigen wij onze douche en toilet ook als deze niet altijd zichtbaar vuil is, maar voor onze matras waarop we een derde van ons leven doorbrengen sluiten wij nog te vaak onze ogen.

Verontrustend?

Vervuilde matrassen kunnen allergieën, aandoeningen aan de luchtwegen en huid veroorzaken. Vooral de uitwerpselen van de huisstofmijt zijn de boosdoeners. Niet vreemd als we dagelijks langdurig hier direct mee in contact komen. Toch draaien wij ons gewoon nog eens lekker om in deze bron van verontreiniging. Wij pakken uw matras(sen) aan met onze verantwoorde en professionele methode. We starten met een testdoekje en maken zichtbaar wat in uw matras zit. Het tonen hiervan veroorzaakt in de regel verbaasde gezichten. Ook opmerkingen zoals: “Is mijn matras zo vies?” Of “moet ik mij nu schamen?”

Vlekbehandeling

Naast het verwijderen van de huisstofmijt en andere sporen verhelpen wij eveneens vlekken en nare geuren van bijvoorbeeld plas ongelukjes. Eigenlijk is niks ons vreemd. Dit zonder dat uw matras de slaapkamer hoeft te verlaten!

Goede investering

Wij begrijpen als geen ander dat er meer nodig is om DokterBed in uw slaapkamer binnen te laten. Best privé en “wat zullen zij niet van mijn matras vinden”. Wij zijn in staat klinisch te werk te gaan en trouw aan onze opdracht en de focus daarop, verder is alles “medisch geheim”. DokterBed reinigt niet alleen uw matras. De gedachte aan een goede nachtrust, maar ook een veel voorkomend schuldgevoel “had ik het maar eerder gedaan” poetsen wij ook weg. Het resultaat is zichtbare opluchting, verademing en daardoor zeker geen verkeerde investering.

Wij komen graag bij u thuis om uw matras te reinigen. Zodat het ook voor u en uw matras een verademing is!

Mail: arnhem@dokterbed.nl of bel 088-3658372 (lokaal tarief). Voor de zakelijke markt (pension, B&B, hotel, motel) maken wij vooraf een offerte.

Wij komen bij u aan huis in en rond de volgende plaatsen; Arnhem, Schaarsbergen, Huissen, Elst, Oosterhout, Oosterbeek, Westervoort, Doetinchem, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Doesburg, Dieren, Zutphen

Adresgegevens

WhatsApp (Elvira):Telefoonnummer: 088-3658372
E-mail: arnhem@dokterbed.nl