Search
Close this search box.

Stoffen meubels reinigen

DokterBed is gespecialiseerd in het reinigen van matrassen, maar biedt ook professionele reiniging voor je banken en gestoffeerde meubels. Meubels worden dagelijks intensief gebruikt. Na een keer stofzuigen of het wegpoetsen van vlekken, lijkt je bank of stoel weer schoon. Bacteriën en stof worden alleen op deze manier niet écht verwijderd. Je merkt pas echt hoe vuil je meubels zijn, als je ze gronding reinigt.

Niet alleen worden gestoffeerde meubels en banken schoner, een professionele reiniging is vooral goed voor je gezondheid. Met behulp van een stofzuiger wordt huisstofmijt namelijk niet effectief verwijderd, maar door de professionele apparatuur van DokterBed wel. Hierdoor wordt het gezondheidsrisico bij mensen met astma of allergieën verminderd. Aanwezige bacteriën, stoffen en huisstofmijt worden dankzij dieptereiniging gedood en verwijderd.

Banken en stoffen meubels reinigen

De reiniging van gestoffeerde meubels en banken gaat in principe hetzelfde in zijn werk als de reiniging van matrassen. DokterBed voert eerst een testreiniging uit, waarna de diepreiniging volgt. Banken en gestoffeerde meubels worden uitsluitend schoongemaakt met natuurlijke en biologisch afbreekbare producten. Er worden dus geen chemicaliën gebruikt.

Meer weten over hoe DokterBed te werk gaat? Stoffen meubels reinigen wordt gedaan met uiterste precisie en met de juiste apparatuur.

> Stoffen meubels reinigen, hoe werkt dat?

Vlekken uit stoffen meubels verwijderen

Ook vlekken worden verwijderd met de aanpak van DokterBed. Hardnekkige vlekken zoals koffie, rode wijn en inkt worden op professionele wijze verwijderd. Iedere vlek heeft echter een andere aanpak nodig. Daarom zal samen met de klant worden gekeken of vlekken in tapijten en gestoffeerde meubels aansluitend op de droge reiniging kunnen worden aangepakt.

Na de professionele reiniging van DokterBed zijn je meubelen weer hygiënisch schoon en ruiken ze lekker fris. Je kunt gestoffeerde meubels en banken net als je matras regelmatig laten reinigen. Goed dagelijks onderhoud betekent echter dat ze minder vaak professionele reiniging nodig hebben. Het is daarom belangrijk dat je eventuele vlekken meteen verwijdert. Wrijf de vlek niet schoon, maar dep voorzichtig tijdens het verwijderen van vlekken. Zo blijven je meubels langer schoon.

Prijzen voor meubelreiniging

Fauteuil € 44,50
Tweezitter € 78,50
Driezitter € 117,50
Slaapbank € 67,-
Hocker € 33,50
Relaxfauteuil € 61,50
Hoekbank per zitvlak € 39,-
Chaise longue € 78,50
Sta op stoel € 55,-
* Onze tarieven zijn inclusief btw en voorrijkosten.

Voor meer informatie om je meubels te laten reinigen neem dan even een kijkje op www.doktermeubel.nl.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice