Matrasreiniging Breda

Dokterbed Breda vindt dat het geven van eerlijk advies aan de klant altijd voorop moet staan. Het gaat er immers om dat uw probleem snel, kwalitatief goed en voor u zo goedkoop mogelijk wordt opgelost.

Wist u dat u met een investering van 8 cent per dag kunt slapen in een schoon, fris en hygiënisch bed?

U ziet het vaak niet maar een op het oog o zo schoon matras is vaak erg vervuild. Er leven meer dan 1 miljoen huisstofmijten op een één persoon matras . Bacteriën verteren huidschilfers, die u verliest tijdens de slaap, voor. Deze voorverteerde huidschilfers, zo’n 500 gram per jaar, worden gegeten door de huisstofmijten. Tijdens het verteren van de huidschilfers door de huisstofmijten wordt tijdens het verteringsproces door de huisstofmijten de stof Allergeen aangemaakt. Dit Allergeen wordt door de huisstofmijten uitgepoept en is de veroorzaker van allergieën.

Met een jaarlijkse reiniging van uw matras doorbreekt u de driehoek bacteriën-huidschilfers-huisstofmijten.

Er zijn 2 soorten reinigingen: een droge reiniging en een natte reiniging

Bij een droge reiniging wordt door middel van een industriële stofzuiger voorzien van UVC licht de matras gereinigd van de interne droge vervuiling en tegelijkertijd ontsmet met UVC licht . Onder droge interne vervuiling wordt verstaan: huisstofmijten, uitwerpselen huisstofmijten, bacteriën, schimmels en virussen. Met een speciale spray wordt de matras na het stofzuigen ingespoten waarbij de spray nieuwe bacteriegroei zo veel mogelijk tegengaat.

Bij een natte reiniging worden vlekken en plekken aangepakt en wordt de vervuiling geheel verwijderd. Het volledig verwijderen van de zichtbaarheid hangt af van de soort en ouderdom van de vlekken en plekken en is niet te garanderen.

Er moet altijd eerst droog worden gereinigd voordat er nat kan worden gereinigd. Enkel een natte reiniging uitvoeren is voor uw eigen gezondheid niet mogelijk!

Dokterbed Breda is de oplossing als u wordt geconfronteerd met één van de onderstaande problemen:

– er is op het matras geplast door mens of dier
– u heeft erg veel last van jeuk of hoesten tijdens de slaap
– u heeft een huisstofmijtallergie/COPD/eczeem/astma
– er zitten vlekken/plekken op uw stoffen bankstel/ stoelen of fauteuil
– er is limonade/wijn of andere vloeistoffen op uw stoffen bankstel gemorst
– u wilt af van die duffe,muffe lucht in uw camper, caravan of (zeil)boot veroorzaakt door dode bacteriën en huisstofmijten
– u heeft tweedehands een (baby/kinder)matras gekocht/geleend
– u wilt uw matrassen jaarlijks laten reinigen

Als u wordt geconfronteerd met één van de bovenstaande zaken neem dan direct contact met ons op. Als wij binnen 24 uur bij u kunnen schoonmaken dan is de kans op volledige reiniging het grootst!

Contact Matrasreiniging Breda

Wil je jouw matras laten reinigen in Breda of omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer: 088-3658372
E-mail: breda@dokterbed.nl

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice