Search
Close this search box.

Matrasreiniging Zeeland

Leuk dat jullie kijken op deze pagina van Dokterbed!

Mijn naam is Wilfred van Loenhout en ik ben naast Dokterbed Bergen op Zoom ook verantwoordelijk voor heel Zeeland. Zoals je hiernaast kunt zien kom ik uit Bergen op Zoom en ben ik geboren op 08 juli 1973. Iedereen die een keer in contact komt met DokterBed BoZ/Zeeland stuur ik direct mijn gegevens zodat gelijk bekend is met wie men te maken heeft. Dit wordt als zeer prettig ervaren, dus dat houden we erin.

Waar vind je DokterBed?

Komt Dokterbed BoZ/Zeeland dan alleen in Bergen op Zoom? 
NEE, op dit moment bestrijk ik een redelijk groot gebied. Een stuk van Zuid-Holland, West-Brabant en heel Zeeland. ( Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Noord-Beverland, Zuid-Beverland, Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee, Tholen & Sint Phillipsland) In al deze plaatsen kan met veel plezier een afspraak gemaakt worden bij mij. Ik kom met professionele apparaten naar je toe en er worden geen voorrij kosten berekend.

Waarom een afspraak maken met Dokterbed BoZ/Zeeland? Ik ben gespecialiseerd in het professioneel reinigen van matrassen, maar ook voor het reinigen van stoffen meubels, tapijten en bijvoorbeeld autostoelen kun je bij mij terecht. Mensen moeten goed beseffen dat er na verloop van tijd heel erg veel narigheid in je matras ophoopt. Huisstofmijt, bacteriën, schimmels, huidschilfers, haren en zweet zijn veel voorkomende ongewenste bijkomstigheden die allergieën of klachten veroorzaken. Heb je klachten zoals astma, hooikoorts, COPD of eczeem zorg er dan voor dat je matras, waar je toch zo’n één derde van je leven op ligt, niet meer de grootste oorzaak kan zijn. Ook bij minder grote klachten zoals branderige ogen, verstopte neus en vermoeid wakker worden, moet je toch denken aan een goede matrasreiniging.

Matrasreiniging zakelijk

Natuurlijk zijn niet alleen particulieren klanten welkom. Het besef op de zakelijke markt wordt steeds groter dat het matras veel belangrijker is voor klanten. Vakantie- en bungalowparken, hotels en campings hebben met kritische bezoekers te maken, en dit is natuurlijk terecht. Ook verzorgingstehuizen en zorginstellingen zullen door steeds strengere hygiënecontroles mee moeten gaan in een goed gereinigd matras.
Dokterbed BoZ/Zeeland heeft inmiddels ruime ervaring op dit gebied en weet wat er verwacht kan worden in de zakelijke markt. 
Hier komt een zeer sterk punt van Dokterbed BoZ/Zeeland heel erg tot zijn recht, namelijk vlekken verwijderen. Het aanzicht van een matras is waar het hier als eerste om gaat. Voor een acceptabele prijs kun je een matras in lengte van jaren langer mee laten gaan. Dokterbed BoZ/Zeeland verdient zichzelf dus eigenlijk weer terug.

Bent u overtuigd van de diensten van Dokterbed BoZ/Zeeland of wilt u nog meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik zal dan uitgebreid ingaan op alle vragen, of een afspraak inplannen om u verder van dienst te zijn.

Dokterbed matrasreiniging Zeeland

Wil je jouw matras laten reinigen in Zeeland? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Turfland 2
4614 JL Bergen op Zoom

Telefoonnummer: 088-3658379
E-mail: zeeland@dokterbed.nl

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice