Matrasreiniging Twente

Bent u allergisch voor huisstofmijt? Heeft u problemen aan de luchtwegen? Of heeft u erge last van eczeem? Dan kunnen uw klachten na onze behandeling wellicht verminderen! Heel veel van deze problemen worden namelijk veroorzaakt door huisstofmijt. Ongeveer 80% van de huisstofmijt die in huis aanwezig is zit in uw matras. Daarnaast zitten de matrassen vol met huidschilfers, bacteriën en schimmels. Met de normale schoonmaak verdwijnt de huisstofmijt niet uit de matras.

Wij kunnen u helpen om deze uit uw matras te verwijderen zodat u weer gezond en hygiënisch kunt slapen. Hiervoor hebben wij speciale apparatuur en wij komen langs bij u op locatie. Ook vlekken, zoals bloed of urine, kunnen wij uit uw matras verwijderen. Tevens kunnen wij uw banken, stoelen, meubels, tapijt en gordijnen reinigen.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten; we reinigen al matrassen vanaf 25 euro. We bevelen aan om een matras minimaal eenmaal per jaar te laten schoonmaken omdat dit de gezondheid ten goede komt. Het is niet alleen voor iemand met een allergie, maar voor iedereen belangrijk om op een hygiënisch en schoon matras te slapen.

Voor meer informatie, een vrijblijvende prijsopgave of een afspraak kunt u ons mailen of bellen.

Dokterbed Twente reinigt de matrassen voor u in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Losser, Haaksbergen, Goor, Delden, Borne, Almelo, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen, Markelo, Rijssen, Enter, Holten, Nijverdal en de regio er om heen.

DokterBed matrasreiniging Twente

Wil je jouw matras laten reinigen in Twente of omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel: 088-3658380
Email: twente@dokterbed.nl
Web: https://www.dokterbed.nl

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice