Utrecht matrasreiniging

We poetsen onze tanden, wassen onze haren, gaan dagelijks onder de douche en we wassen onze kleding en beddengoed. Daarnaast poetsen we ons huis met enige regelmaat of gaan er met de stofzuiger doorheen. Dat is allemaal heel vanzelfsprekend. Maar waarom is het reinigen en schoonmaken van de matras dat dan niet?

Jaarlijks verliezen we miljoenen huidschilfers, waarvan een deel achterblijft in ons matras. En daar zijn huisstofmijten dan weer dol op. Tegelijkertijd vormen de huidschilfers met de warmte en vocht van je lichaam voor een ideale broedplaats voor deze wezentjes. Zij planten zich steeds verder voort en laten ook hun uitwerpselen achter in je matras. Met alle gezondheidsrisico’s van dien, bijvoorbeeld allergische reacties aan de luchtwegen. Niet zo’n frisse gedachte, toch? Het is daarom raadzaam om minstens elk jaar je matras op professionele wijze te laten reinigen. Zelfs bloedvlekken of vlekken veroorzaakt door urine kunnen worden verwijderd. Ben u benieuwd hoe dit mogelijk is? Lees dan verder.

Hoe werkt de matrasreiniging?

Stel, u wilt uw matras laten reinigen omdat u hier al langer dan een jaar op slaapt. Of u heeft een klein kind dat per ongeluk in bed heeft geplast, waardoor er nu een urinevlek in de matras zit. Dan doet u er goed aan om een afspraak te maken met DokterBed. Zij beschikken over de juiste middelen en expertise om op een professionele manier uw matras te reinigen en schoon te maken. Hiervoor komen ze bij u aan huis.
Ze starten de reiniging van uw matras door middel van een dieptereiniging. Een speciaal apparaat klopt dan al het vuil, zoals stof of huisstofmijt, uit de matras en vangt dit op met speciale filters. Daarna wordt met een andere machine over uw matras gegaan. Hierin zit UV-C licht dat alle bacteriën, schimmels en achtergebleven huisstofmijten doodt. Daarna is er nog de mogelijkheid om specifieke vlekken, veroorzaakt door bijvoorbeeld bloed of urine, te verwijderen. Vaak wordt daarbij gebruikt gemaakt van een natte reiniging, waardoor soms een droogtijd van 1 tot 2 dagen nodig is. Dit is echter vantevoren niet te zeggen, omdat iedere vlek anders is en soms al is voorbehandeld door de eigenaar. Dan wordt het voor DokterBed namelijk moeilijker om de vlek te verwijderen. Als laatste wordt gebruik gemaakt van een speciale matrasspray die verkrijgbaar is in drie heerlijke frisse geuren.

Contact opnemen met DokterBed Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht, Overvecht, Nieuwegein, Vianen, Maarssen, Zeist, Lopik of omgeving en bent u benieuwd wat DokterBed matrasreiniging voor u kan betekenen voor uw meubels of matrassen? Neem dan even contact met ons op!

Adresgegevens

WhatsApp (Maickel):Telefoonnummer: 088-3658372
E-mail: info@dokterbed.nl