Waarom matrasreiniging?

In een gemiddeld matras wonen meer dan een miljoen huismijten. Deze beestjes voeden zich met huidschilfers van mensen en dieren. Verder houden ze van vocht en donkere plaatsen, dus een matras is de perfecte leefomgeving van de huismijt. Deze microscopisch kleine wezentjes kunnen allergische reacties veroorzaken wanneer je last hebt van aandoeningen als astma, hooikoorts, huidaandoeningen zoals eczeem en een allergie voor de huisstofmijt.

Je hoeft natuurlijk geen last te hebben van bovenstaande aandoeningen, maar het is beter voor je gezondheid om in een schoon bed te slapen. Matrassen worden te weinig gereinigd, terwijl mensen hier bijna een derde van hun leven op doorbrengen. Vroeger werd het reinigen van een matras buiten in de kou gedaan. Met de mattenklopper werden dan de huismijten, huidschilfers en uitwerpselen van de huismijten uit het matras geklopt.

Wij hebben voor het reinigen van matrassen een unieke methode ontwikkeld die je veel tijd en geld kan besparen.

Je neemt contact met ons op voor het maken van een afspraak, een van onze medewerkers komt naar je toe en naderhand slaap je weer gezond en schoon!

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice