Matrasreiniging Rotterdam

De gemiddelde levensduur van een matras ligt tussen de 8 en 12 jaar. En gedurende die jaren krijgt een matras een hoop te verduren. Transpiratie, geurtjes en huisstofmijt die zich in de matras worstelen. Daarnaast kunnen ook vlekken ontstaan veroorzaakt door bloed of urine. Logisch dat een matras, ondanks beddengoed of een matrasbeschermer, niet zo schoon en fris is als we zouden willen. Daarom is het raadzaam om gemiddeld eens per jaar uw matras op een professionele manier te laten reinigen. Alleen dan bent u er zeker van dat u op een schoon matras slaapt. Zeker voor mensen met allergieën aan de luchtwegen, zoals astma, is dit van groot belang. Deze allergieën worden namelijk veroorzaakt door de uitwerpselen die de huisstofmijten achterlaten in uw matras. Dit is namelijk de perfecte broedplaats voor deze beestjes. Het is hier namelijk warm, vochtig en vol met huidschilfers. Een ideale plek om te leven en zich voort te planten. Ga dit proces tegen door middel van professionele matrasreiniging.

Hoe werkt matrasreiniging?

Een matras reinigen is iets dat u moet overlaten aan professionals, zoals bijvoorbeeld DokterBed. Stel, u heeft een vlek veroorzaakt door urine in uw matras. Dan is de kans groot dat u aan de slag gaat met eigen schoonmaakmiddelen. Logisch, u wilt van de geur af. Maar dit helpt helaas alleen om de vlek te maskeren. Voor DokterBed wordt het dan moeilijker om de vlek volledig te verwijderen. Het beste is om de vlek met wat keukenrol weg te deppen en contact met ons op te nemen. Zodra u een afspraak heeft ingepland met ons komen wij bij u aan huis. U hoeft dus niet zelf met uw matras te gaan slepen. DokterBed start de reiniging van de matras allereerst met een diepreiniging. Dit gebeurt met een speciale machine die als het ware al het vuil uit uw matras klopt. Dit wordt opgevangen met behulp van speciale filters. Daarna gaan wij met een andere machine waar UV-C-licht inzit over uw matras. Hierdoor doden wij alle schimmels, bacteriën en huisstofmijt die in uw matras aanwezig zijn. Mochten er dan nog vlekken, zoals bloed of urine, over zijn dan kijken wij ter plaatse welke behandeling daarvoor nodig is. In sommige gevallen maken we namelijk gebruik van een zogenoemde ‘natte’ behandeling en kan er sprake zijn van een droogtijd. Als allerlaatste sprayen wij uw matras in met een matrasspray die verkrijgbaar is in drie frisse geuren. Een gemiddelde behandeling, waarbij een extra toepassing voor een vlek niet nodig is, duurt ongeveer dertig minuten.

Woont u in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Ridderkerk, Moerdijk, Gorinchem of omgeving en bent u benieuwd wat DokterBed voor u kan betekenen voor uw matrassen of meubels? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Dokterbed matrasreiniging Rotterdam

Telefoonnummer: 088-3658379
E-mail: rotterdam@dokterbed.nl

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice