Over ons

DokterBed Matrasreiniging is dé Nederlandse specialist op het gebied van matrassen en stoffen meubelen reinigen.
Sinds 2011 reinigt DokterBed matrassen en meubels door heel Nederland. Dit gebeurt volgens een milieuvriendelijke reinigingsformule, die in 1995 in Australië is ontwikkeld, en over de hele wereld is uitgebreid. DokterBed zorgt ervoor dat je weer op een schoon matras kunt slapen. Dat wil toch iedereen?

Alle specialisten van DokterBed reinigen matrassen op een duurzame en milieuvriendelijke manier. De reiniging vindt plaats bij zowel particulieren als bedrijven. Maar ook hotels, vakantieparken en verpleeghuizen neemt DokterBed voor haar rekening.

DokterBed is erop ingesteld om matrassen op locatie te reinigen. Onze medewerkers komen dus naar je toe..

5/5

5-sterren
matrassenservice

Niet alleen reinigt DokterBed je matras. Wij zijn ook gespecialiseerd in tapijten, bankstellen en gestoffeerde meubels zoals stoelen.

Waar zijn wij te vinden?

DokterBed is inmiddels bekend in meerdere grote steden van Nederland. Dit is meteen ook de kracht van DokterBed. Doordat er verschillende vestigingen door het land verspreid zijn, staan wij altijd snel bij jou op de stoep. Als je een afspraak maakt, wordt er meteen gekeken wie het snelst ter plaatse kan zijn.

Klik hieronder voor je eigen regio of vul ons afsprakenformulier in. Dan wordt deze doorgestuurd naar de lokale specialist. Uiteraard nemen zij dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice