Tapijt laten reinigen

Je bent je er wellicht niet van bewust, maar er huizen miljarden organismen en huisstofmijten in jouw tapijt. Dit is geen appetijtelijk gezelschap. Het dagelijks onderhoud van je tapijt beperkt zich meestal tot stofzuigen. Onderzoek heeft aangetoond dat microben en huisstofmijten welig tieren op de schuimresten, vervuiling en huidschilfers die op je tapijt achterblijven.

Hoe het beste tapijt reinigen?

DokterBed heeft voor het reinigen van tapijten een uitgekiend programma ontwikkeld, waarbij alle onzuiverheden deskundig verwijderd worden. Na het wassen en spoelen worden alle tapijten gedesinfecteerd. Dankzij de tapijtreiniging wordt huisstofmijt effectief geëlimineerd en verwijderd.

De kunst van tapijt reinigen

Karpetten of vloerkleden zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar en vormen een belangrijk onderdeel van een mooi interieur. Om de kleuren fris te houden, is goed onderhoud van belang. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen alle soorten karpetten van katoen en synthetische vloerkleden.

Afspraak maken om tapijt te reinigen

Wilt je jouw vloerkleed laten reinigen of je karpet laten opfrissen? Of heb je een speciale vlek waar je geen raad mee weet? Dankzij de karpet- en vloerkleedreiniging van DokterBed worden je karpet en vloerkleden weer zo goed als nieuw.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice