Search
Close this search box.

Tilburg matrasreiniging

Nadat John en Elvira Wegman in andere regio’s van DokterBed veel ervaring hebben opgedaan, zijn zij sinds 2017 ook als DokterBed Tilburg actief met het reinigen van matrassen, alle andere gestoffeerde meubelen en tapijten.
Voor het reinigen komen wij bij u thuis. Wij brengen al onze professionele apparatuur met ons mee en wij verlaten uw huis pas weer als alles waar wij voor gekomen zijn weer schoon is. Wij berekenen daarvoor geen voorrijkosten.
John en Elvira Wegman komen niet alleen in Tilburg maar ook regio Eindhoven en Sevenum.

Wij begrijpen dat het best moeilijk is om een vreemden in uw slaapkamer toe te laten, maar wij zijn gewend om hier professioneel en vertrouwelijk mee om te gaan.
DokterBed Tilburg raadt iedereen aan om zijn matras jaarlijks te laten reinigen. Dit is belangrijk voor iedereen en niet alleen voor mensen met een allergie. Iedereen heeft baat bij een schoon matras en dus gezond slapen.
Ook de zakelijke markt zou hier meer naar moeten kijken. Hotels, B&B’s en ook bungalowparken krijgen steeds vaker te maken met de kritische consument. DokterBed Tilburg komt daarom ook steeds meer bij de zakelijke klanten. Een schoon laken staat niet garant voor een schoon matras. Gelukkig dringt dat besef vaker door.

Bel ons voor het maken van een afspraak. Iedereen die in de regio Midden- en Oost-Brabant of Noord-Limburg woont, mag ons ook een mailtje sturen.

Adresgegevens

WhatsApp (Elvira):Telefoonnummer: 088-3658374
E-mail: tilburg@dokterbed.nl