Matrasreiniging Den Bosch

Je matras laten schoonmaken; daar denk je vaak niet zo over na. Het beddengoed wordt met enige regelmaat gewassen en verschoond, maar de matras zelf reinigen is toch bij het merendeel van de mensen iets dat simpelweg wordt vergeten. Terwijl dit juist zo belangrijk is. Iedere nacht als je rustig slaapt, zijn talloze huisstofmijten actief bezig. Ze vermenigvuldigen zich in een razend tempo, omdat ze het allerbeste overleven op plekken die warm en vochtig zijn en waar ze zich bovendien tegoed kunnen doen aan huidschilfers. Een betere basis dan een matras is er dus niet.

Naast dat ze zich vermenigvuldigen laten ze ook nog eens hun uitwerpselen achter en dat zijn juist de boosdoeners die vervelende allergieën veroorzaken.

Buiten deze onprettige beestjes wordt de matras ook op andere manieren verontreinigd. Denk daarbij aan nachtelijk transpireren, onprettige geurtjes of bedplassende kinderen. Dat zorgt ervoor dat je toch wat minder zorgeloos slaapt. Laat dus daarom regelmatig uw matras reinigen. En zorg ervoor dat bij kleine ongelukjes de matras meteen wordt schoongemaakt of de urine direct uit de matras wordt gehaald. Daardoor gaat je matras langer mee en slaap je in een gezonde en hygiënische omgeving.

Hoe reinigen wij uw matras?

Stel, u heeft een urinevlek in uw matras omdat de kat daar per ongeluk heeft geplast. Wat kunt u dan het beste doen? Een eerste belangrijke tip: ga nooit zelf aan de slag met reinigingsmiddelen in een poging de vlek te verwijderen. Andere reinigingsmiddelen zullen de geur of vlek maskeren, maar nooit verwijderen. Met als gevolg dat het moeilijker wordt om deze professioneel te laten verwijderen. Neem zodra uw matras schoongemaakt moet worden contact op met DokterBed. Zij komen bij u aan huis, dus u hoeft niet zelf met de matras te gaan slepen. Alle benodigde materialen om de matras te reinigen hebben zij bij zich.

Ze starten de reiniging met een machine die diep reinigt. Door middel van kloppen en zuigen wordt al het vuil, zoals bijvoorbeeld huisstofmijten en hun uitwerpselen, als het ware uit de matras getrild. Deze worden met speciale filters opgevangen. Daarna wordt er gebruik gemaakt van een machine met een UVC-lamp. Deze lampen doden schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Als laatste wordt gekeken naar specifieke vlekken, zoals urine. Afhankelijk van de soort en omvang van de vlek wordt gekeken hoe deze verwijderd dient te worden. Daarvoor gebruikt DokterBed een speciale vlekkenmachine. Soms kan het dan zijn dat de matras even moet drogen, maar dit is per situatie verschillend.

Dus, woont u in Den Bosch, Sint-Oedenrode, Schijndel, Vught, Rosmalen, Waalwijk of omgeving en wilt u uw matras laten reinigen of weten wat wij van DokterBed voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice