Matrasreiniging Eindhoven en omgeving

In het zuiden van Nederland ligt in de provincie Noord-Brabant het gezellige Eindhoven. In 2011 is hier het idee rondom DokterBed matrasreiniging ontstaan. Nadat DokterBed in 2011 een systeem heeft ontwikkeld om matrassen te reinigen is besloten om ook de service van het reinigen aan huis aan te bieden. Een goede keuze zo blijkt, want sindsdien zijn we in Eindhoven en omgeving actief bezig met het reinigen van matrassen en meubels. En ons klantenassortiment breidt zich nog steeds verder uit.

DokterBed Eindhoven komt bij u aan huis. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en wij zorgen ervoor dat wij uw huis weer schoon achterlaten. Voor de behandelingen betaalt u geen extra voorrijkosten; deze zijn al bij de prijs inbegrepen. Bel snel voor een afspraak onderstaand nummer en ontdek zelf hoe u weer snel zorgeloos kunt slapen dankzij DokterBed.

DokterBed Eindhoven reinigt matrassen ook in: Valkenswaard, Waalre, Veldhoven, Helmond, Deurne, Heeze-Leende, Best, Nuenen, Son en Breugel, Eersel, Bergeijk, Oirschot, Knegsel, Steensel, Veghel, Uden en omgeving.

Contact opnemen met DokterBed Eindhoven

Staat uw dorp of stad er niet bij en bent u benieuwd of DokterBed Eindhoven ook bij u matrassen of stoffen meubels reinigt? Bel of mail ons dan gerust.

Adresgegevens

WhatsApp (Elvira):Telefoonnummer: 088-3658375
E-mail: eindhoven@dokterbed.nl