Sevenum & omgeving matrasreiniging

Sinds 2012 zijn we in Sevenum en omgeving actief bezig met het reinigen van matrassen en stoffen meubels. Dit alles gebeurt op een nette en professionele manier.
DokterBed komt hiervoor bij u aan huis. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en wij zorgen ervoor dat wij uw huis weer schoon achterlaten. Voor de behandelingen betaalt u geen extra voorrijkosten; deze zijn al bij de prijs inbegrepen.

Het is best moeilijk om vreemde mensen in de slaapkamer toe te laten. Best privé en wat zullen zij niet van mijn matras vinden. Wij van Dokterbed zijn ervaren in slaapkamers als privé domein en zijn in staat klinisch te werk te gaan. Wij zijn trouw aan onze opdracht en de focus daarop, verder is alles “vertrouwelijk”. U kunt op ons vertrouwen. Onze huidige klanten kunnen daarover meepraten.
We bevelen aan om een matras minimaal eenmaal per jaar te laten schoonmaken omdat dit de gezondheid ten goede komt. Het is niet alleen voor iemand die allergisch is, maar voor iedereen belangrijk om op een hygiënisch en schoon matras te slapen.

Afspraak maken met DokterBed

Bel snel voor een afspraak onderstaand nummer en ontdek zelf hoe u weer snel zorgeloos kunt slapen dankzij DokterBed in Noord- en Middenlimburg.
Voor uw matras te laten reinigen in Venray bent u bij ons aan het juist adres, maar ook wanneer u uw matras in Venlo wilt laten reinigen.
Ook wanneer u uw matras wilt laten reinigen in Weert kunt u bij ons terecht.

Adresgegevens

WhatsApp (Elvira):Steeg 80
5975 NP Sevenum
Telefoonnummer: 088-3658374
E-mail: sevenum@dokterbed.nl