Laat DokterBed je helpen

Het is erg lastig om zelf aan de slag te gaan met het reinigen van je matras. Op het eerste zicht lijkt een matras schoon en fris, maar dat is omdat je huisstofmijt, schimmels en bacteriën niet met het blote oog kunt zien. Deze microscopisch kleine beestjes zitten bij iedereen in het matras. Veel mensen proberen nog op de ouderwetse manier met een mattenklopper de beestjes uit het matras te slaan. Tevergeefs want dit werkt helaas niet voldoende. Zeker als je kampt met een allergie is het van groot belang dat je een matras laat reinigen door een erkend bedrijf zoals DokterBed. Zij gebruiken geen schadelijke chemicaliën, zodat je dezelfde dag nog heerlijk op een schoon matras kunt slapen.

Waarom geen stofzuiger?

De stofzuiger komt overal: de vloer in de huiskamer of je keuken en zelfs op het toilet. Dat wil je liever niet op je bed. Daarnaast is de zuigkracht van een stofzuiger lang niet voldoende. Je hebt een grote kans dat door de mindere filter van een reguliere stofzuiger de huisstofmijten zich nog sneller door het hele huis zullen verplaatsen.

Speciale reiniging

DokterBed reinigt matrassen, tapijten en gestoffeerde meubels op een speciale manier die je zelf niet kunt uitvoeren. Allereerst wordt er een diepreiniging uitgevoerd, waarbij de machine klopt en alle huisstofmijt en de uitwerpselen opzuigt. Vervolgens wordt het matras met de uv C-booster aan alle zijden gedesinfecteerd zodat schimmels, bacteriën en andere organismen geen kans meer krijgen. Deze reiniging is ook nog eens binnen vijftien minuten gedaan en vindt gewoon plaats in de slaapkamer zelf. Met DokterBed hoef je geen zware matrassen meer te verslepen. Het gebruik van slechte schoonmaakmiddelen is voorbij. Laat DokterBed het werk doen!

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice