DokterBed verwijdert ook kattenurine uit je matras

Helaas komt het wel eens voor dat huisdieren hun behoeften op een matras of bank doen. Niet alleen blijft hierdoor een grote urinevlek achter, de geur van de urine is ook erg doordringend en moeilijk te verdoezelen. Gelukkig pakt DokterBed niet alleen de vlek aan, maar gaan ze ook aan de slag met de geur die in het matras blijft hangen. Kortom kattenurine verwijderen is voor DokterBed geen enkel probleem

Kattenurine uit matras verwijderen

Zelf kattenurine verwijderen uit uw matras of bank is een hels karwei. Zelfs al krijg je de urinevlek enigszins verwijderd, dan zit je nog met de penetrante geur. Er zijn genoeg reinigingsmiddelen te koop die de geur van kattenurine verwijderen, maar deze zijn vaak zonder resultaat.

DokterBed zorgt er ten eerste voor dat het meeste vuil wordt verwijderd. Net als bij andere soorten vlekken wordt eerst onderzocht hoe verontreinigd het matras is. Daarna gaat DokterBed met de juiste apparaten aan de slag om de kattenurine uit het matras te verwijderen. Tijdens deze reiniging wordt met een speciale oplossing ook de indringende urinegeur verwijderd.

Urinevlekken voorkomen

Het is belangrijk dat je voorkomt dat je kat op het matras of de bank blijft plassen. Aangezien de geur van kattenurine zo indringend is, ruikt ook de kat steeds de eigen urine. De kans is dan groot dat je kat iedere keer op dezelfde plek zijn behoefte doet. Om te voorkomen dat je kat steeds terugkomt, kun je er onder andere voor zorgen dat de kattenbak elke dag wordt schoongemaakt.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice