Search
Close this search box.
Matras laten reinigen na thuisbevalling

Thuis bevallen? DokterBed reinigt ook dan je matras

Er zijn mensen die liever thuis bevallen dan op een ziekenhuisbed. Je huis is natuurlijk een vertrouwde omgeving. En wat is er nu mooier dan het bewaren van zo’n mooie herinnering in je slaapkamer? Je kunt je voorstellen dat een matras na al dat puffen en persen toe is aan een grondige reiniging. Zo werd recent nog tot twee keer toe de hulp ingeschakeld van DokterBed, kort na een bevalling thuis.

De oplossing voor een schoon matras

De kraamverzorgster had haar werk perfect gedaan. Het pasgeboren kindje verkeerde in goede gezondheid en was er volledig klaar voor om papa en mama veel slapeloze nachten te bezorgen. Hier heeft DokterBed geen oplossing voor. Een oplossing voor het bed gelukkig wel. De kraamverzorgster kreeg de tip van een vriendin om DokterBed te bellen.

Door haar ervaring geloofde zij niet dat DokterBed de grote bloedvlek die na de bevalling was achtergebleven, kon verwijderen. Graag ging DokterBed een weddenschap aan: als het ons zou lukken om het bed te reinigen, mochten wij vaker mee met de verloskundige. Dit was een deal! Eenmaal klaar met de reiniging was de kraamverzorgster aangenaam verrast door het resultaat. Nog dezelfde week mocht DokterBed weer op kraamvisite. Onze week kon niet meer stuk: tevreden klanten, baby’s én beschuit met muisjes.

Dit vindt je vast ook leuk