Zorgeloos slapen op vakantie

De vakantie is de laatste weken in volle gang. De zon laat zich in eigen land de laatste tijd ook nog van haar beste kant zien. Terrassen zitten vol met zonaanbidders en toeristen, al dan niet uit eigen land. Ook het strand is een populaire bestemming om helemaal tot rust te komen. En voor diegenen die even weg willen uit eigen land zijn ook dit jaar buitenlandse stedentrips, strandvakanties of safaritrips weer volop in trek. Voor sommige mensen maakt een overnachting in een hotel, hostel of B&B het vakantiegevoel compleet.

Het klinkt allemaal heerlijk ontspannen. Toch blijkt dat, hoewel veel vakantiegangers graag op vakantie gaan, zij vaak opzien tegen het slapen op een ander matras. Dit vanwege de hygiëne. Vele andere vakantiegangers zijn jou voorgegaan en hebben al op het matras geslapen waar jij ook moet gaan liggen. Al deze mensen laten huidschilfers achter, waardoor de huisstofmijt zo alle kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. De matrassen worden natuurlijk wel voorzien van schoon beddengoed, maar het matras zelf zit nog vol met huisstofmijt en andere ongenode vakantiegasten.

Daarom heeft DokterBed iets nieuws: de reisvariant van de matrasspray. Hiermee kun je eenvoudig en snel de hygiëne van je matras op vakantie aanpakken. De DokterBed Matrasspray Reisvariant pakt huisstofmijt aan en vermindert hierdoor allergische reacties. De spray laat een frisse en aangename geur achter. Onaangename geuren veroorzaakt door urine, rook en transpiratie worden aangepakt en geneutraliseerd. De matrasspray zit in een flacon van 100 ml, dus het mag zelfs in je handbagage tijdens een vliegreis.

Dus wil je echt zorgeloos slapen aan de voet van de Kilimanjaro, aan de Spaanse Costa of gewoon in Zandvoort; zorg ervoor dat in je koffer of rugzak de DokterBed Matrasspray voor op reis niet ontbreekt. Koop de DokterBed Matrasspray online!

Fijne vakantie!

Dit vindt je vast ook leuk