Search
Close this search box.
Luxe hotelkamer met schone matrassen door DokterBed

Matrasreiniging voor hotels, vakantieparken en zelfs boten

Thuis wil je ook op een schoon matras slapen, toch? Dat is in een hotel of op een vakantiepark niet anders. Kortom, de standaard zou moeten zijn; zoals je het thuis doet, doe het dan in een accommodatie ook (uitzonderingen daargelaten natuurlijk). Elke gast verwacht én wil een schoon bed tijdens een overnachting of vakantie. Je wilt er niet over nadenken, maar hoe schoon zijn de matrassen op zo’n locatie nu eigenlijk? Worden de meubels wel elk jaar professioneel gereinigd? Het op de juiste manier reinigen van een matras – stoel, bank of welk stoffen meubelstuk dan ook – is uiterst belangrijk voor de hygiëne. 

Als je even nadenkt dat bij een hotel of bed en breakfast de matrassen bijna dagelijks worden beslapen door mensen. Wat overigens ook nog regelmatig – soms wel na één nacht – wisselt. Dan hoop je toch dat deze regelmatig worden gereinigd. Met het verschonen van de lakens kom je natuurlijk al een heel eind, maar je vergeet dat een matras al snel vol zit met huidschilfers, huisstofmijten en uitwerpselen van de huisstofmijt, wat weer allergieën veroorzaakt.

Onvoldoende ventilatie in zakelijke accommodaties

Waar je thuis gemakkelijk en voor een langere tijd het raam openzet, kan dat in een accommodatie vaak niet. De kamer moet snel schoon opgeleverd worden, want de volgende gasten staan alweer klaar. De kamers worden dus relatief kort gelucht en de temperatuur is hoog. Daarnaast worden er in veel accommodaties huisdieren toegelaten, gezellig maar niet altijd fris. DokterBed adviseert dan ook om minimaal een keer (het liefst twee keer) per jaar alle matrassen in je accommodatie te reinigen.

DokterBed reinigt door heel Nederland

Dokterbed reinigt naast matrassen ook stoffen meubels en tapijt door het hele land. Waar je ook zit, er is altijd een vestiging in de buurt. Wij reinigen voor:

  • Hotels
  • Bed and breakfasts
  • Vakantieparken en -woningen
  • Leger kazernes
  • Verpleeghuizen
  • Beddenzaken
  • Koninklijke marine
  • Cruiseschepen

Maar ook matrassen in vrachtwagens, campers en caravans hebben soms een intensieve reiniging nodig. Ook daar kun je DokterBed voor inschakelen.

Afspraak maken met DokterBed?

Dat kan! DokterBed komt graag langs. Dit betekent overigens niet dat je de deuren van het hotel of je bed en breakfast tijdelijk moet sluiten. Het voordeel is dat we meerdere afspraken kunnen inplannen, waardoor je per gedeelte de matrassen reinigen. We plannen van te voren meerdere afspraken om de reinigingswerkzaamheden te verdelen. Naast dat de matrassen weer fris zijn, gaan ze ook veel langer mee als deze goed worden onderhouden. Kies dus ook op zakelijk gebied voor de matrasreiniging van DokterBed.

> Voor een afspraak ga je naar DokterBed zakelijk

Dit vindt je vast ook leuk