Brits stel krijgt boete na negatieve hotelrecensie

Een hotel in het Britse Blackpool heeft een bedrag van 100 pond (125 euro) in rekening gebracht aan een stel dat een negatieve recensie plaatste op de website Tripadvisor.
Dat schrijft The Guardian.

De Britse autoriteiten onderzoeken de zaak.

Het echtpaar Jenkinson was onderweg naar Oxford en logeerde een nacht in het Broadway Hotel in Blackpool. Het verblijf beviel hen echter niet en op de recensiesite Tripadvisor omschreven ze het hotel als een “rot en stinkend krot”.

Vervolgens werd 100 pond (125 euro) van de creditcard van de gasten afgeschreven, dat een standaardprocedure zou zijn van het hotel in het geval van een negatieve recensie.

Voorwaarden

In de algemene voorwaarden die de gasten bij het inchecken onder ogen kregen, staat: “Ondanks het feit dat de meeste gasten van ons hotel houden, hoeft dit niet te gelden voor uw familie en vrienden. Voor iedere slechte recensie die online wordt geplaatst, wordt een bedrag van 100 pond in rekening gebracht.”

In de recensie die de Britten op 30 augustus plaatsten, staat onder meer dat er geen heet water was en dat laatjes uit elkaar vielen wanneer ze werden geopend. Het behang kwam van de muren en het matras zou vol vlekken hebben gezeten.

“Blijf hier weg”, was de conclusie van de hotelgasten.

Door: NU.nl

Dit vindt je vast ook leuk