DokterBed reinigt ook stoffen banken, stoelen en fauteuils

De volgende situatie herkent u vast wel. Uw kleine neefje of nichtje zit met een glas limonade op uw stoffen bank. Plots valt het glas uit de handen en komt de inhoud terecht op uw bank. U probeert zo goed mogelijk de schade te beperken door de plek droog te deppen met een theedoek. De volgende dag blijkt dat de limonade is opgedroogd, maar helaas een plakkende kring heeft achtergelaten.

Ook voor dergelijke situaties kunt u de hulp en expertise van DokterBed inschakelen. Naast matrassen reinigt DokterBed ook stoffen banken, stoelen en fauteuils. Met behulp van een speciaal reinigingsmiddel wordt een natte reiniging toegepast die de verontreiniging uit de stof haalt. Afhankelijk van de soort vlek wordt de zichtbare kring zoveel mogelijk verwijderd. De stof moet nog een nachtje drogen, waarna de bank of stoel weer gewoon te gebruiken is. Na een reiniging door DokterBed ziet uw bank of stoel er weer uit als nieuw!

Voor meer informatie en onze tarieven kunt u contact opnemen met de dichtsbijzijnde vestiging van DokterBed, het afsprakenformulier invullen op onze website of bellen naar 088-3658372.

Dit vindt je vast ook leuk