Search
Close this search box.

DokterBed verwijdert ook hondenurine uit stoffen meubels of een matras

DokterBed verwijdert ook hondenurine uit uw stoffen meubels of matras

De meeste hondenbezitters zullen beamen dat een hond een echt onderdeel is van het gezin. Het is dan ook niet vreemd dat ze heerlijk naast u op de bank kruipen of dat ze op zondagochtend even gezellig op bed springen. Toch kan dat helaas weleens fout gaan en plast uw trouwe vriend zomaar op uw matras, vloerkleed of stoffen bank. Naast een vlek blijft vaak de indringende geur van de hondenurine nog lang hangen in huis. En wat u ook probeert; vaak lijkt alle moeite die u doet om de vlek te verwijderen tevergeefs.

Gelukkig hoeft u niet te wanhopen. DokterBed kan op eenvoudige wijze de vlek en de geur van hondenurine verwijderen. Onthoud dan wel het volgende: mocht er weer een dergelijk ongelukje gebeuren ga dan niet zelf met agressieve poetsmiddelen aan de slag. Het beste is om de vlek te deppen met keukenpapier en om vervolgens contact op te nemen met ons.

In een mum van tijd heeft DokterBed uw matras, stoffen meubels of vloerkleed weer gereinigd en de geur aangepakt. Zij komen hiervoor bij u aan huis dus u hoeft niet zelf met zware meubels of matrassen te slepen. Dus, heeft uw hond per ongeluk op uw bank, matras of vloerkleed geplast en wilt u zo snel mogelijk dat dit grondig en duurzaam wordt gereinigd? Neem dan contact op met DokterBed, zodat u daarna weer gezellig met uw trouwe viervoeter op de bank kunt zitten.

Dit vindt je vast ook leuk