Search
Close this search box.

Gezond slapen

Gezond slapen betekent dat je een schoon matras hebt en de lakens regelmatig verschoont. Het is belangrijk je matras bijvoorbeeld halfjaarlijks professioneel te laten reinigen. Op deze manier worden vlekken, bacteriën en huisstofmijt vakkundig verwijderd. Dit krijg je zelf niet voor elkaar.

Het verwijderen van onder andere ongedierte is niet alleen fijn voor je gemoedsrust, maar het heeft bovendien voordelen voor mensen die snel allergische reacties hebben. Huisstofmijt en stoffen zorgen vaak voor hooikoorts aanvallen of het vormen van eczeem.

Reiniging
Het is niet handig om zelf met een mattenklopper aan de slag te gaan. Daar is een matras te omvangrijk voor. Stoffen die je met het blote oog niet kunt zien, zullen ook niet verwijderd worden. Dankzij onze professionele reiniging is schoon ook echt schoon. We beginnen meestal met een testreiniging. Een simpele ingreep waarmee men kan zien hoeveel huisstofmijt er in het matras aanwezig is. Hierna volgt de diepreiniging. Een machine klopt en zuigt, waardoor huisstofmijt en hun uitwerpselen worden losgetrild. Je krijgt hierdoor een schoon en hygiënisch matras.

Overige zaken laten reinigen
Het is ook mogelijk om je tapijt en gestoffeerde stoelen en banken te laten reinigen door Dokterbed. Dit gaat hetzelfde in zijn werk als de reiniging van een matras, maar dan op wat kleinere schaal. Ideaal om vlekken van rode wijn of make-up effectief te verwijderen.

Slaap op een gezond matras en wacht niet langer om je matras te laten reinigen. Niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je gevoel. Het idee dat je met huisstofmijt slaapt, staat toch niemand aan?

Dit vindt je vast ook leuk