Kattenurine verwijderen uit een matras of stoffen meubels

Kattenurine verwijderen uit uw matras of stoffen meubels

Veel mensen hebben een huisdier, zoals bijvoorbeeld een kat. Ze zijn een aangenaam gezelschap en worden vaak beschouwd als een echt onderdeel van het gezin. Ze liggen gezellig bij u op de bank ‘s avonds tijdens het tv kijken en soms liggen ze op het voeteneinde van uw bed. Toch kan het weleens misgaan en plast uw kat op uw stoffen bank, vloerkleed of matras. Het gevolg: een urinevlek die moeilijk te verwijderen is en tevens een penetrante geur achterlaat.

Vlekken veroorzaakt door kattenurine zijn zelf niet eenvoudig te verwijderen. En soms is de vlek zelf wel weg, maar blijft de geur aanwezig. Kies daarom in zo’n geval voor de deskundige service van DokterBed. Ga niet zelf aan de slag met de vlek, want de kans is groot dat u het probleem juist groter maakt. Het enige dat u kunt doen is vast de vlek droogdeppen met keukenrol en daarna contact opnemen met DokterBed.

DokterBed komt bij u aan huis en verwijdert daar de kattenurine uit uw meubels of matras. Daarnaast maken zij gebruik van een speciale spray die de urinevlek als het ware laat oplossen, waardoor ook de geur verdwijnt. Dus mocht het onverhoopt een keer misgaan met uw geliefde kat, zet haar dan niet meteen buiten de deur maar neem contact op met DokterBed. U zult zien dat u weer snel zorgeloos kunt slapen of zitten op een schone bank of matras.

Dit vindt je vast ook leuk