kattenurine in matras, dokterbed heeft de oplossing

Reken af met kattenurine

DokterBed komt overal door heel Nederland, op verschillende plaatsen. Hierdoor horen we regelmatig bijzondere, maar ook leuke verhalen van onze klanten. Zo ook deze blog van een tevreden klant, die last had van de doordringende geur van kattenurine in huis. Ze was ten einde raad, tot ze de hulp van DokterBed inschakelde.

‘Al jaren droomde ik van een eigen kat. Door studie, werk en reizen zat het er nooit in. Toen mijn relatie uitging, werd het stil in huis. Visioenen van een vrijgezelle kattenvrouw, die werd omringd door vijftien katten, drongen zich aan mij op. Bovendien was ik nog druk bezig met feesten, uitgaan en werken dat een kat niet in mijn leven paste.
En toen ontmoette ik mijn prins. Helaas niet op een wit paard, want voor veel dieren bleek hij allergisch te zijn. Toch voelde ik me alsnog vaak alleen, omdat mijn vriend voor zijn werk veel op reis is. Tot een vriendin me wees op een hypoallergene kat. Na enige research gingen mijn vriend en ik overstag: we zouden een kitten in huis nemen!

Veel last van allergische reacties had mijn vriend gelukkig niet. Maar na een tijdje ontstond er wel een ander probleem: de kat plaste binnen. Geloof me, de geur van kattenurine is echt ontzettend sterk en aanwezig. Doordat de kat dit zelf ook ruikt, blijft hij daar steeds opnieuw plassen. Zo zaten we dus met een probleem dat zichzelf in stand hield. Ik probeerde van alles om de vlek en de geur te maskeren, maar helaas hadden zelfs de duurste poetsmiddelen geen enkel effect. Toen de kat vervolgens op mijn vloerbedekking urineerde, wist ik dat ik met grover geschut moest komen.

Na enig onderzoek kwam ik uit bij DokterBed. Een werknemer kwam hiervoor bij mij aan huis en handelde heel professioneel. Naast de vlek, verdween ook de doordringende geur van kattenurine. Ik schafte meteen de anti-urinespray aan, voor het geval dat. Deze lost de urinekristallen op, vertelde de werknemer van DokterBed mij. Hierdoor verdwijnen zowel de vlek als de geur, iets wat met al die andere (dure) middelen niet lukte. Wat denk je? Sinds DokterBed de vlek heeft verwijderd, heeft de kat niet meer binnen geplast! Een absolute aanrader dus voor iedereen met een soortgelijk probleem.’

Dit vindt je vast ook leuk