DokterBed blijft ontwikkelen op gebied van vlekbehandeling

Iedere vlek is uniek. Dat weet DokterBed na jaren ervaring als geen ander. Toch blijft DokterBed zich nog altijd ontwikkelen. Zo volgden onze professionals recent de training ‘Vlekbehandeling’. Dat heeft geleid tot veel nieuwe inzichten.

Vlek zelf behandelen? Geen goed idee

DokterBed streeft naar het 100 % kunnen behandelen van vlekken. Helaas blijkt in de praktijk dat 99 % het hoogst haalbare is. Het goed kunnen reinigen heeft met diverse onderdelen te maken. Denk aan de soort vlek, de soort stof, ouderdom van de vlek, de soort vulling: allemaal factoren die meespelen. Bovendien blijkt in de praktijk vaak dat in de thuissituatie alles uit de kast wordt gehaald om zelf de vlek aan te pakken. Diverse middelen en methodes worden gebruikt, die het eigenlijk alleen maar verergeren. Dit bemoeilijkt de vlekbehandeling door de professional. Het is de taak aan de professional om hierop te anticiperen om zo de juiste behandeling in te zetten. Met de laatste training zijn we hier weer een stuk verder in geschoold.

Dit vindt je vast ook leuk

Lentekriebels!

Al last van lentekriebels? Nog een paar dagen en de kalender lente begint weer. En dat terwijl de meteorologische lente al op 1 maart is

Lees verder »