Lentekriebels!

Al last van lentekriebels? Nog een paar dagen en de kalender lente begint weer. En dat terwijl de meteorologische lente al op 1 maart is begonnen. Van oudsher worden de spullen die in de winter hun dienst hebben gedaan weer opgeruimd, om plaats te maken voor de meer zomerse spullen. Winterkleding wordt verwisseld met zomerkleding, ramen kunnen weer open. De grote voorjaarsschoonmaak staat weer voor de deur!

We komen langzaam uit onze winterslaap. Maar juist hetgeen waar we onze winterslaap op hebben doorgebracht, wordt vaak uit onwetendheid niet of onvoldoende schoongemaakt: de matras. Tijdens de winter wordt die door onze transpiratie, huidschilfers en het verwarmen van ons huis, een heerlijke voedingsbodem voor onder andere de huisstofmijt. Ook schimmels en bacteriën voelen zich heerlijk in dat leefmilieu.

Speciale reiniging

De lente en zomer in met een frisse matras, past helemaal in het beeld van het ontwaken uit de winterslaap. De matras stofzuigen en buiten laten luchten, is onvoldoende. Daarvoor is echt specialistische reiniging nodig. DokterBed kan met behulp van speciale materialen en apparatuur de matras weer geheel fris maken. Het zal je verbazen wat we uit je matras kunnen halen! Elke matras vervuilt bij normaal gebruik. Iedereen verliest vocht, schilfers en iedereen heeft het graag lekker warm in bed. Regelmatig wassen we onze auto, kleding en vaat. We stofzuigen of dweilen de vloer, maar hoe zit het met onze matrassen?

Daarnaast kan een vervuilde matras een slechte nachtrust veroorzaken. Juist die goede nachtrust hebben we nodig in dit drukke en stressvolle leven. Mensen met bepaalde allergieën hebben ook voordelen bij een reiniging door DokterBed. Met een gereinigd matras kun je weer een half jaar gezond en lekker slapen. Tussentijds kun je gebruik maken van onze speciale antibacteriële matrassprays. Wij raden aan om na een half jaar weer een grondige reiniging uit te laten voeren. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Fijne lentekriebels alvast!

Dit vindt je vast ook leuk