Search
Close this search box.

DokterBed Matrasreiniging Almelo

Voor een gezonde nachtrust op een schoon matras belt u Dokterbed Twente. Matrasreiniging Almelo maakt uw matras weer hygiënisch schoon. Met behulp van onze speciale machine, UV lamp en matrasspray is uw matras weer lange tijd bevrijd van huisstofmijt, huidschilfers, bacteriën en schimmels en ruikt heerlijk fris.

Wist u dat er vele honderdduizenden huisstofmijten in uw matras leven. Een groot aantal mensen zijn allergisch voor huisstofmijten en hebben veel baat bij een matrasreiniging. Voor iemand die allergisch is, is het aan te raden om minimaal 2 x per jaar het matras te laten reinigen.
Bent u niet allergisch? Ook dan is het verstandig om het matras minimaal 1 x per jaar te laten reiniging, alleen al om hygiënische redenen. De huisstofmijt, huidschilfers, bacteriën en schimmels kunnen namelijk naast luchtwegproblemen ook eczeem, jeuk en andere narigheden veroorzaken zonder dat u het in de gaten hebt dat het door de huisstofmijt wordt veroorzaakt.
Heeft u vlekken in uw matras? Bel Dokterbed Twente matrasreiniging en wij maken deze voor u schoon.

Uw kind die per ongeluk in bed plast, overmatig zweten in bed of gemorst met drinken in bed, een ongelukje kan snel gebeuren. Ga niet zelf met deze plekken aan de gang maar bel Dokterbed Twente. Als u zelf de vlekken probeert te verwijderen wordt het vaak alleen maar erger. Tevens wordt het door de schoonmaakmiddelen die u gebruikt voor ons moeilijker om de vlek te verwijderen. Mocht er een vlek in uw matras komen dep hem dan zo goed mogelijk droog (niet wrijven) met een handdoek of keukenrol en bel dan Dokterbed om de vlek te verwijderen. Hoe sneller wij er bij zijn des te beter gaat de vlek er uit.

Dokterbed uit Twente levert service bij u aan huis ook in Almelo. Bel ons voor een afspraak en wij komen bij u thuis om het matras te reinigen op een tijd die u uit komt. Indien gewenst komen we ook op avond of op zaterdag.

Dokterbed Twente Matrasreiniging Almelo

Bultsweg 360
7532 XR Enschede

Tel: 088-3658380
Gsm: +31650409949

Email: twente@dokterbed.nl
Web: https://www.dokterbed.nl

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice