Welkom bij DokterBed Tilburg matrasreiniging

Sinds 2017 heeft DokterBed Sevenum vanuit Noord-Limburg en DokterBed Eindhoven zijn regio uitgebreid met de regio Tilburg.

In 2011 is in Eindhoven het idee rondom DokterBed matrasreiniging ontstaan. Nadat DokterBed in 2011 een systeem heeft ontwikkeld om matrassen te reinigen is besloten om ook de service van het reinigen aan huis aan te bieden. Een goede keuze zo blijkt, want sindsdien zijn we in Eindhoven en omgeving actief bezig met het reinigen van matrassen en meubels. En ons klantenassortiment breidt zich nog steeds verder uit.

DokterBed Tilburg komt bij u aan huis. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en wij zorgen ervoor dat wij uw huis weer schoon achterlaten. Voor de behandelingen betaalt u geen extra voorrijkosten; deze zijn al bij de prijs inbegrepen. Bel snel voor een afspraak onderstaand nummer en ontdek zelf hoe u weer snel zorgeloos kunt slapen dankzij DokterBed.
DokterBed Tilburg reinigt matrassen ook in: Oisterwijk, Berkel enschot, Middelbeers, Oirschot, Best, Westelbeers, Oosterbeers, Waalwijk, Goirle, Riel, Dongen, Rijen en omgeving.

pinnen ja graag

Dokterbed Tilburg

Wil je jouw matras laten reinigen in Tilburg of omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer: 088-3658375
E-mail: tilburg@dokterbed.nl

voorbeeld matrasreiniging van DokterBed

Voor en na de reiniging van DokterBed