DokterBed verwijdert ook ontlasting uit uw matras

Helaas komt het wel eens voor dat er ontlasting op uw matras terecht komt. DokterBed kan deze ontlasting verwijderen uit uw matras.

Niet alleen blijft er een grote urinevlek achter, de geur van de urine is ook erg doordringend en moeilijk te negeren. Gelukkig pakt DokterBed niet alleen de vlek aan, maar gaan ze ook aan de slag met de geur die in het matras blijft hangen.

Zelf ontlasting verwijderen uit uw matras of bank is een hels karwei. Zelfs al krijg je de urinevlek enigszins verwijderd, dan zit je nog met de penetrante geur. Er zijn genoeg reinigingsmiddelen te koop die de geur van ontlasting verwijderen, maar deze zijn vaak zonder resultaat.

DokterBed zorgt er ten eerste voor dat het meeste vuil wordt verwijderd. Net als bij andere soorten vlekken wordt eerst onderzocht hoe verontreinigd het matras is. Daarna gaat DokterBed met de juiste apparaten aan de slag om de ontlasting uit het matras te verwijderen. Tijdens deze reiniging wordt met een speciale oplossing ook de indringende urinegeur verwijderd.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice