Bloedvlekken in je matras? DokterBed verwijdert alle soorten vlekken

Je matras houd je het liefst schoon, fris en dus comfortabel. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Denk aan urinevlekken, huisstofmijt, schimmel maar ook bloedvlekken. Het vervelende is dat je een bloedvlek vaak pas opmerkt als deze al helemaal in het matras getrokken is. Dit is uiterst vervelend, zeker omdat bloed lastig uit je matras te verwijderen is. Maar een onmogelijke taak? Nee dat zeker niet!

Het kan gebeuren dat er bloedvlek in je matras ontstaat en dat je dit pas later opmerkt. Hoe sneller je erbij bent hoe beter natuurlijk. Maar gebruikt nooit warm water om de vlek te verwijderen. Hierdoor gaat het bloed stollen en trekt het dieper in het matras. Het is belangrijk dat je de bloedvlek dept met koud water. Dus niet wrijven! 

Vlekken verwijderen uit matras

Daarnaast moet je opletten dat je niet te veel water gebruikt bij het verwijderen van vlekken. Als je matras synthetisch is, wordt het vocht allemaal opgenomen in het matras. De kans dat je matras langer nat blijft en daardoor gaat schimmelen is aannemelijk. 

Of een bloedvlek is ontstaan door een bloedneus, ongesteldheid of een wond is niet relevant. Voor ons – en voor jou – is het belangrijk dat we de vlek kunnen verwijderen. Dokterbed heeft de juiste oplossing. Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat het matras weer helemaal schoon is.  

Dokterbed reinigingsspecialisten

Dokterbed heeft reinigingsspecialisten door het hele land. Wanneer je een aanvraag bij ons doet, neemt een van de specialisten uit de desbetreffende regio contact op om een afspraak in te plannen. Op het afgesproken moment komt de specialist naar je toe, zodat je (in de meeste gevallen) dezelfde avond nog slaapt op een schoon en gereinigd matras. 

Naast het verwijderen van bloedvlekken uit matrassen kunnen we ook urine en andere vlekken uit matrassen halen. Informeer bij onze specialisten naar de mogelijkheden.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice