Search
Close this search box.

Matras reinigen Roermond en regio

Wij zijn uw specialist in matrasreiniging Roermond, Boxmeer en Asten. Naast matrassen reinigen kunnen we ook andere stoffen meubels in huis reinigen. Wanneer onze klanten het willen kunnen we ook alles weer vuilafstotend maken. Deze extra service willen wij onze klanten aanbieden, zodat u langer van uw meubels kunt genieten.

Waarom een afspraak maken met Dokterbed matras reiniging? Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen van matrassen, maar ook voor het reinigen van stoffen meubels, tapijten en bijvoorbeeld autostoelen kun je bij mij terecht.

Mensen moeten goed beseffen dat er na verloop van tijd heel erg veel narigheid in je matras ophoopt. Huisstofmijt, bacteriën, schimmels, huidschilfers, haren en zweet zijn veel voorkomende ongewenste bijkomstigheden die allergieën of klachten veroorzaken.

Heb je klachten zoals astma, hooikoorts, COPD of eczeem zorg er dan voor dat je matras, waar je toch zo’n één derde van je leven op ligt, niet meer de grootste oorzaak kan zijn.Ook bij minder grote klachten zoals branderige ogen, verstopte neus en vermoeid wakker worden, moet je toch denken aan een goede Matrasreiniging.

Wij komen bij de mensen thuis voor het reinigen van hun matras. Na een droge reiniging kunnen wij met een natte reiniging het matras weer helemaal hygiënisch schoon maken. En kan er na een droog periode weer heerlijk op geslapen worden.

Dokterbed matrasreiniging Roermond


Steeg 80
5975 NP Sevenum
Telefoonnummer: 088-3658374
E-mail: sevenum@dokterbed.nl

U kunt bij ons contant betalen, maar ook pinnen, net wat voor u makkelijk is.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice