Slaap niet langer op een matras vol huisstofmijt!

Wij verwijderen effectief huisstofmijt uit uw matras vanaf € 30,-

Daarom laat wilt u van huisstofmijt af:

  • Voorkom allergieën, eczeem, benauwdheid en astma klachten
  • Laat huisstofmijten zich niet voortplanten
  • Slapen op een schoon en hygiënisch matras
  • Binnen 30 minuten is uw matras volledig schoon

Huisstofmijten veroorzaken allergieën, eczeem, kortademigheid en zelf Astma klachten. Meer weten waarom u van huisstofmijt af zou willen? Ontdek hoe eenvoudig u weer kunt genieten van een schoon matras. Bent u benieuwd hoe het werkt? Lees dan meer over onze matrasreiniging methoden.

Zo reinigt u een eenpersoonsmatras al vanaf € 30,- en een tweepersoonsmatras vanaf € 50,-

Maak direct een afspraak »

Wij zullen nooit uw gegevens delen met derden.

Maak vandaag nog een afspraak

Een van onze specialisten belt u zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend terug met advies op maat. Waarom nog langer slapen op een onhygiënisch matras?

Onze partners:

DokterBed Matrasreiniging

Matrasreiniging van DokterBed zorgt voor een heerlijke nachtrust. Je ziet het misschien niet, maar na verloop van tijd wordt een matras erg vies. Vaak wordt er dan gebruik gemaakt van een spray, maar dit zorgt alleen voor het neutraliseren van vieze geurtjes, de oorzaak wordt niet weggenomen. Om de oorzaak te bestrijden, is DokterBed de beste oplossing. Naast het verstrekken van informatie over het onderhoud van een matras, biedt DokterBed ook de mogelijkheid om het matras grondig te reinigen. Pas na een specialistische reiniging is het matras echt goed schoon.

Huisstofmijt

Door goed onderhoud aan het matras voorkom je onder andere gezondheidsproblemen. In een gemiddeld matras wonen namelijk meer dan één miljoen huisstofmijten. Deze kleine beestjes kun je met het blote oog niet zien, maar zijn wel degelijk aanwezig. Dit worden er alleen maar meer, omdat onze huizen steeds beter worden geïsoleerd. Een warm huis is namelijk een heerlijke broedomgeving voor huisstofmijt en andere bacteriën.

Het matras is een van de meest bevuilde objecten in huis en een heerlijke plek om als huisstofmijt in te wonen. Ze voeden zich namelijk met huidschilfers van mensen en dieren en houden van warme, broeierige plaatsen. Daarom is het matras de ideale leefomgeving voor de huisstofmijt. Deze microscopisch kleine wezentjes zijn vaak het gevolg van gezondheidsklachten zoals eczeem, hooikoorts en astma.

Vlekken in je matras?

Ook urine- en bloedvlekken zijn een reden om het matras grondig te laten reinigen. Bij constatering van deze vlekken is het vaak al te laat en zijn ze tot diep in het matras getrokken. Het matras schoonmaken is niet alleen belangrijk voor de vieze plekken, het kan ook nare geuren afgeven die moeilijk te neutraliseren zijn. Alsof vlekken en huisstofmijt nog niet voldoende zijn, kan een matras daarnaast ook schimmels bevatten. Het vele vochtverlies en een slechte ventilatie tijdens de nachtrust zijn hier de oorzaak van. Zonder dat je het dus weet is het matras een broedplaats voor schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Niet echt een prettige gedachte. Dus laat je matras reinigen.

Matrasreiniging

Als we kijken naar de cijfers dan brengen we toch wel één derde van ons leven door in bed. Bedenk dan dat dit matras vaak al jaren oud is en misschien wel nooit is gereinigd. Veel mensen hebben geen weet van de verzorging van het matras en daardoor blijft het erg lastig om dit probleem zelf aan te pakken. Daarnaast moet je wel over de juiste apparatuur beschikken om het matras te kunnen reinigen. Dit is dan ook de reden dat veel vakantieparken, hotels en ook particulieren hun matrassen laten reinigen door een erkend bedrijf als DokterBed.

Of je nu een allergische aandoening hebt of niet, iedereen verdient uiteindelijk toch een schoon bed en een goede nachtrust. Het is voor iedereen fijn en vooral een stuk gezonder om te slapen op een schoon matras. Dus wil je een hygiënischer en gereinigd bed? Laat je matras dan reinigen door DokterBed.

Benieuwd hoe DokterBed matrasreiniging werkt?

Referenties

Ook IKEA Nederland kiest ervoor om gebruik te maken van de kennis en expertise van DokterBed bij het reinigen van matrassen.

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice