Search
Close this search box.

Cleansleep

Uw matras schoonmaken is gelukkig geen dagelijkse bezigheid. Het is ook ontzettend moeilijk om zelf je matras grondig te reinigen, laat daarom altijd een specialistische reiniging uitvoeren. Vervelende en schadelijke dingen, zoals bacteriën en huisstofmijt, kun je met het blote oog niet waarnemen. Het matras een keer laten luchten en een paar keer uitkloppen, is daarom niet voldoende om je matras echt ‘schoon’ te kunnen noemen.

Een specialistische reiniging

Bedrijven als DokterBed zijn gespecialiseerd in het reinigen van matrassen. Het is daarom niet onverstandig om uw matras eens in bijvoorbeeld het halfjaar te laten schoonmaken. Bedrijven werken tegenwoordig met een methode die in Australië is bedacht. Met speciale apparatuur worden zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderd. Dit krijg je met de blote hand niet voor elkaar. Wel met matras reiniging!

Reinigingsproces

Een matras wordt in verschillende stappen gereinigd. De eerste stap houdt een check van het matras in. Zo kan het bedrijf zien of er bijvoorbeeld huisstofmijt aanwezig is. Hierna volgt de testreiniging, waardoor de specialisten kunnen zien in hoe verre het matras verontreinigd is. De laatste stap is de dieptereiniging. Een speciale machine klopt en zuigt, waardoor huisstofmijt en hun uitwerpselen gemakkelijk worden verwijderd.

Waarom kiezen voor een specialistische reiniging?

Een schoon matras geeft niet alleen een fijn gevoel, maar is ook positief voor je gezondheid. Dankzij regelmatige matrasreiniging wordt de kans op allergische reacties drastisch verminderd. Mensen die bijvoorbeeld astma of hooikoorts hebben, zullen minder snel last hebben van irritaties. Bovendien is het natuurlijk moeilijk om zelf je matras op een professionele manier te reinigen. Het echte vuil blijft helaas achter. Kies daarom voor een professioneel bedrijf.

We wish you a very clean sleep tonight!

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice