Matras reinigen in Nijmegen, Uden, Grave, Malden en Beuningen

Matras reinigen in Nijmegen, Uden, Grave, Malden en Beuningen

DokterBed heeft als missie, dat zij gezonder en schoner slapen voor iedereen mogelijk wil maken.

Particulieren en zakelijke klanten maken door heel Nederland al enige tijd gebruik van onze diensten. De komende periode zal DokterBed Nijmegen zich meer gaan richten op de regio’s Uden, Grave, Malden en Beuningen. Ook daar willen wij het goede nieuws van schoon en gezond slapen verkondigen. DokterBed Nijmegen is onderdeel van een DokterBed netwerk om op die manier heel Nederland te voorzien van een hygiënisch gereinigd matras.

DokterBed is namelijk de oplossing om uw matras grondig en hygiënisch te laten reinigen waardoor het onnodig wordt om direct een duur nieuw matras aan te schaffen. Matras reinigen in Nijmegen hoeft ook niet duur te zijn.
Onze effectieve reinigingsmethode maakt het mogelijk om uw matras bij u thuis te reinigen. U hoeft dus niet met uw matras te gaan sjouwen. Wij reinigen de matras op de slaapkamer of een andere ruimte als u dat wenst.
Omdat wij u de DokterBed diensten per regio aanbieden, zal er altijd snel een DokterBed specialist beschikbaar zijn.

Onze reinigingsmethode verlengt de “levensduur” van uw matrassen met enkele jaren. Goed onderhoud is hier ook onontbeerlijk. Naast het hygiënisch reinigen van de matras door het te ontdoen van de normale vervuiling van het matras door zweten, het verliezen van huidschilfers en nare geurtjes, zijn wij ook in staat om de meeste vlekken door bijvoorbeeld een plas-ongelukje, geknoei met wijn te verwijderen. Wij zorgen voor een schoon en fris matras.
Door het verwijderen van o.a. huisstofmijt en bacteriën zorgen wij ervoor dat allergische reacties afnemen.
Veel tevreden klanten weten door hun ervaringen, dat het reinigen van matrassen geen overbodige luxe, maar pure noodzaak is. Voor het goed en grondig reinigen van uw matras en het verwijderen van eventuele vlekken, is DokterBed de aangewezen dienstverlener.
Net alleen onze scherpe tarieven, maar ook onze maximale service aan huis maakt het voor u erg makkelijk en maakt ons een aantrekkelijke dienstverlener.
DokterBed Nijmegen staat in de gehele regio Nijmegen, Uden en Grave voor u klaar om ook u gezond en schoon te laten slapen.

DokterBed Nijmegen

‘t Rietland 36
6681 NB Bemmel
Telefoonnummer: 088-3658377

Volg ons op Facebook

Eenpersoonsmatras

excl. vlekbehandeling
37
00
  • Verwijderen huisstofmijt
  • Verwijderen bacteriën
Populair

Volg ons op Twitter

Laatste blog posts:

5/5

5-sterren matrassenservice